katherinehepburnsday

Ergonomist
Phone: 01928 588548 01928 588*** show

Hoe speel je poker?

Aangezien de pot 3BB is, noemen we het een 3×1 BB raise, of 3 Big Blinds voor 1 Big Blind, op een 50-100% gevouwen lijn. Ook wanneer ik “standaardlijn”, “standaard inzet” of een soort “lijn” verklaring maak, bedoel ik specifiek een impliciete fold in poker door handen te spelen voor geld. Sommige mensen zullen handen vellen zoals AK10, KJ10, AJ10 en zo verder. De meeste mensen zullen die handen niet vouwen, maar ze zullen J88 in plaats daarvan vouwen.

Aangezien je J88 vouwt, moet je een reeks handen vullen om je lijn te vullen zonder te veel te missen, maar in het algemeen zal je waarschijnlijk wat kleine paar/kleine rechte (zeg, AQ naar AJ8 enzovoort) handen vellen. Dit betekent dat ze ervoor kiezen om te blijven wedden met bepaalde handen na het verliezen en worden geroepen wanneer ze een draw hebben, of soms een grote set plus een grote draai. Stel bijvoorbeeld dat er 100.000 chips op de tafel staan en je 100.000 chips verhoogt tot 300.000 chips.

Bijvoorbeeld, veel spelers zeggen dat ze het kunnen spelen als een draw. In de loop van vele handen en sessies heeft de invloed van geluk de neiging om uit te rollen, en vaardigheid wordt de dominante factor. Gekwalificeerde spelers presteren consequent beter dan minder ervaren spelers in de loop van de tijd, en laten zien dat poker meer is dan alleen een rol van de kaarten. Bovendien is poker een spel van de lange termijn.

Ik heb onlangs gedacht aan poker, en na het spelen van het voor jaren, en kijken naar anderen spelen, heb ik besloten om een artikel te schrijven over dit onderwerp. Ik ga door de verschillende spellen van poker, van geen limiet en lage limiet tot hoge limiet, en leg het verschil uit tussen geluk en vaardigheid in poker, en hoe ze samenwerken om je een hand https://www.comparebuzz.net/nl te winnen of te verliezen. Is poker meestal geluk of vaardigheid? Is het net zo veel vaardigheid als geluk? Is het meer geluk dan vaardigheid?

Is het net zo veel geluk als vaardigheid? Dit is een vraag die ik vaak heb gesteld. Is het over dezelfde hoeveelheid vaardigheid als geluk? Er is veel over na te denken en ik weet niet waar te beginnen. Maar ik heb er al heel lang over nagedacht. Is het meer vaardigheid dan geluk? Dus wat ik besloot was om naar een paar verschillende perspectieven te kijken. Hoe leer je hoe je poker speelt? Interessant om na te denken. Je leert de basisvaardigheden, maar je leert ook hoe je kunt reageren op bepaalde situaties.

No properties found

Be the first to review “katherinehepburnsday”

Rating