2quiet4leather

Jeweller
Phone: 01248 075524 01248 075*** show

Vad gör en bra pokerspelare?

Men med tillväxten av online poker, många människor finner det mer lönsamt att spela online än att spela vid kortbord i tegel och mortar anläggningar. Poker är ett av de mest populära kortspelen i världen och har spelats sedan antiken. Det goda med att spela online poker är att du kan göra det från var som helst i världen. Du behöver inte resa för att få en pokerspel, vilket är ett plus. Men om du vill spela live poker, måste du resa till ett kasino eller ett privat pokerrum.

Det är också en bra idé att läsa poker böcker, tidskrifter och webbplatser. Vi föreslår att du läser artiklar från The Cardplayer, som är den största och mest populära pokersidan. Detta gör att du kan förstå mer om spelet. Det är en så konstig känsla när blinds börjar bygga upp. När du är uppe, om du ser något fiskigt som händer, det är när du känner mest spänning, för du vet inte vad som kommer att hända nästa.

Lite off topic, men jag älskar att spela i heads-up-spel eftersom de är så spännande. Om vi ser de sista fyra eller fem, det kommer att vara en ganska bra indikator också. Om det skulle stanna så, skulle vi gärna ta några extra sekunder varje gång du poppar ut din mun med de historier du berättar för dig själv. I alla fall är det bra om du gillar dessa typer av pussel bara för att du vet att du har hittat ett roligt spel där du kan visa upp en del av din expertis – och vi kommer förmodligen att ta reda på också.

Det betyder att din egen tur oftast bestämmer hur spelet utvecklas, och du lär dig mycket om strategi samtidigt som du kan interagera med vänner som spelar annorlunda än dig. Men du är också på det “på egen hand”, till skillnad från Candyland och några andra liknande spel, som Jokertown eller “Amerkah”. Det goda med online poker är att du inte behöver spendera mycket tid på att studera spelet, eftersom du kan öva det när som helst. I början bör du fokusera på att lära dig vilka typer av händer att spela och hur man spelar dem.

När du spelar kommer du att se vilka typer av kort som är bra att spela med. Så alla de spelare som jag anser vara de bästa kommer att vara på toppen, och sedan kommer alla de goda spelarna under dem att vara på den här listan. Vad letar du efter när du scouter en turnering? Jag är en stor troende på värdet av en heads-up, så, säg, en vecka före evenemanget, kommer jag att titta på topp åtta av varje omgång, och jag kommer bara att läsa dem, och sedan kommer jag att sortera ut fältet.

No properties found

Be the first to review “2quiet4leather”

Rating